Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Kapaklıspor, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmayı hedefleyen Kapaklıspor, iç transferde kaptan Tezcan Karabulut ve Gurur Şanlı ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Mert Kula, Burak Güngör ve Alihan İstek’le anlaşma sağladı.

Saray Belediyespor’dan transfer edilen Alihan İstek, 2007 yılında Zeytinburnuspor formasıyla futbol hayatına başladı. 2011 yılında Turgutluspor’a transfer olan İstek, burada geçirdiği 3 yılın ardından Mersin İdman Yurdu’na transfer oldu. Daha sonra sırasıyla İfa, Yeniköyspor ve Saray Belediyespor formasını terleten Alihan İstek, yeni sezon için Kapaklıspor’a imza attı.

1 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Menemen Belediyespor’dan transfer edilen Mert Kula, 2008 yılında İstanbul Gençlerbirliği alt yapısında futbola başladı. 2009 yılında Kasımpaşa’ya transfer olan Kula, 2014 yılında kulübüyle profesyonel sözleşme imzaladı. 2018 yılında Menemen Belediyespor ile anlaşan Kula, gelecek sezon Kapaklıspor formasını terletecek. Kula, Kasımpaşa’da oynadığı dönemde 1 kez U19 milli takım formasını da giymişti.

1992 Şişli doğumlu olan Burak Güngör ise Saray Belediyespor’dan transfer oldu. Futbola 2004 yılında Hasköyspor ile başlayan Güngör, sırasıyla Çanakkale Dardanel S.K., Okmeydanı Fetihspor, Dikilitaşspor, Fener Köyü, Geliboluspor, Çerkezköyspor, Keşanspor, Babaeskispor, Gemlikspor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, Anamur Belediyespor ve Zara Ekinlispor formalarını giydi.