Kapaklı Gazetesi - Kapaklıspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig terfi finalinin ilk maçında Erzincan İliç Belediyesi Basketbol Takımı ile karşılaştı. Maçtan galibiyetle ayrılan temsilcimiz, finallerin ikinci maçında ise Söğütsen Seramik Basketbol’u mağlup ederek ikide iki yaptı.

Kapaklıspor Basketbol takımı, TBF 2. Lig’e kalma final grubu müsabakalarına galibiyetle başladı. Final grubunda İliç Belediyespor ile ilk mücadelesine çıkan temsilcimiz, ilk yarısını 47-29 önde kapattığı mücadelenin son çeyreğinde rakibini 88-68’lik farklı skorla mağlup etti.  Kapaklıspor, grubundaki ikinci maçı ise Söğütsen Seramik Spor ile oynadı. Maçın tüm periyotlarını önde götüren ve farkı açan Kapaklıspor, mücadelenin ilk yarısını 32-25 önde kapattı. 3. çeyreğe hızlı başlayan temsilcimiz bu çeyrekte rakibine sadece 2 sayı verirken skoru 58-27’ye getirdi. Son çeyrekte de etkili oyununu devam ettiren sarı laciverti ekip, mücadeleden 89-45 galip ayrıldı.

"GALİBİYETLERLE GELDİK"

Finallerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Cengiz Vural, “Takımımız ilk iki maçını da güzel ve üstün bir oyunla galibiyetle kapattı. Yarın grubun son maçını Semt77 Yalova Spor ile oynayacağız. Hedefimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılmak. Bu maçtan 40 sayı farkla mağlup olmadığımız takdirde Kapaklı Sporumuz Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele edecek. Başta da dediğimiz gibi bizim amacımız buraya kadar galibiyetlerle geldik, önümüzdeki tüm maçları kazanıp finallerden Türkiye şampiyonu olarak 2. Lige çıkmaktır. Emeği geçen tüm yönetime, Kaymakamımız Bayram Sağır ve Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e, teknik kadroya ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Kapaklı Sitespor evinde kazandı Kapaklı Sitespor evinde kazandı