Kapaklı Gazetesi - Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Cengiz Vural, Yardımcı Antrenör Ercan Yılmaz, kondisyoner Hamit Güleç ve kaleci antrenörü Mert Hoşgöz yönetiminde sürdürüyor.

Yeni sezonda hedeflerinin ilk iki olduğunu kaydeden Teknik Direktör Cengiz Vural, “ Çalışmalarımız bir haftadır devam ediyor. Hazırlıklarımızı günde tek idman ile sürdürüyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hazırlıklarımızı çift idmana çıkaracağız. Ligler 30 Ekim’de başlayacak ve ligde gruplarımız da belli olmadı. Bu yıl mütevazi bir kadro oluşturduk. 5-6 dış transfer gerçekleştireceğiz. Takımımızı Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige çıkartan oyuncular ve bölgemizdeki oyuncular ile anlaşma sağlayıp kadromuzu harmanladık. Hazırlıklarımız akademi havasında içinde geçiyor. Çok koşan, kendini geliştiren, disiplinli bir şekilde bir takım oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

“SPORCULARIMIZI COVİD-19’A KARŞI KORUYORUZ”

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları da yapacaklarını kaydeden Vural, “ Kapaklı'yı ligde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Hazırlık maçlarımızı da önümüzdeki günlerde yapacağız. Yönetim kurulu ile yapacağımız toplantı sonrası kamp programımızı belirleyeceğiz. Sporcularımızı Covid-19’a karşı koruyamaya çalışıyoruz. Bütün futbolcularımızın aşılamalarını yaptık. Sezona da hazır bir şekilde başlamış olacağız. Bu yolda bizlere her zaman destekte bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e, Kulüp Başkanımız Nizamettin Çoban’a, yönetim kurulu üyelerimize ve Kapaklı halkımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini de her zaman yanımızda hissetmek istiyoruz.” dedi.