Kapaklı Gazetesi - BAL Ligi’ndeki temsilcimiz Kapaklıspor, Silivrispor ile Kapaklı Şehir Stadı’nda hazırlık maçı yaptı. Temsilcimiz karşılaşmadan 5. Dakikada Selim Mert Kani'nin attığı golle 1-0 galip ayrıldı.

Sezon öncesi hazırlıklarının devam ettiğini belirten Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, “Bu sene takımımızın ilçemizi BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Hazırlıklarımızı ve antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. BAL Ligi’nde üst sıraları hedefliyoruz. Bu hazırlıklarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban ve yönetimi olmak üzere Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ve tüm sporseverlere teşekkür ederiz.” dedi.

Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban ise, “BAL Ligi’nin gözde takımlarından Silivrispor’u bir dostluk müsabakası için ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki Pazar günü saat 13.00’da Ahmetbey Güvenspor’u ağırlayacağız. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikramında bulundu.