Kapaklı Gazetesi - Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor, Ahmetbey Güvenspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçta baştan sona etkili taraf olan Kapaklıspor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Maç, 24 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı. İkinci devrede 75’inci dakikada Cemil, 82’inci dakikada ise Tezcan ile golü bulan Kapaklıspor, maçı kazanmasını bildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılaşmanın ardından iki takım oyuncuları da dostluk çerçevesinde el sıkışarak birbirlerini tebrik etti. Ahmetbey Güvenspor yönetimine ve oyuncularına teşekkürlerini ileten Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, ligde başarılar diledi.

“BAŞARIMIZI BAL’DA DA DEVAM ETTİRECEĞİZ”

31 Ekim Pazar günü Kapaklıspor’un Bölgesel Amatör Lig’deki ilk maçına çıkacağını söyleyen Antrenör Cengiz Vural, “Bu hafta Edirne ili temsilcisi Tuncaspor ile oynayacağımız maç öncesi hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah Süper Amatör Lig’de elde ettiğimiz başarıyı Bölgesel Amatör Lig’de de devam ettiririz. 31 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynayacağımız karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” dedi.