Tekirdağ Süper Amatör Ligi 7. Hafta maçında Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk olan Kapaklıspor, 1-1 berabere kalarak liderlik şansını değerlendiremedi.

BERABERLİKLE YETİNDİ

7. haftaya lider Marmaraereğlisi Belediyespor’un 3 puan gerisinde 15 puanla 2. Sırada giren temsilcimiz Kapaklıspor, Marmaraereğlisi karşısında baştan sona etkili bir oyun sergileyerek çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. Yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyen Kapaklıspor, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçın 2. Yarısında Emre Kaymaz ile bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

MAÇ GOLLE BAŞLAYACAKTI

Maça çok istekli başlayan Kapaklıspor, 30. Saniyede Özgün Şala ile gole çok yaklaştı. Santranın ardından ceza sahasında topla buluşan Özgün Şala’nın şutu direkten döndü. 10. Dakikada Kapaklıspor Nail ile kaleyi denedi top üstten auta çıktı. Maçta kontralarla sonuça gitmeye çalışan Marmaraereğlisi Belediyespor, 16. Dakikada gelişen atakta Batuhan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Kapaklıspor ‘un 21. Dakikada Alihan ile bulduğu gol, maçın hakemi tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, ilk yarının son saniyelerinde Sacko’nun şutu az farkla auta çıktı. İlk yarı 1-0 Marmaraereğlisi Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

KAYMAZ BERABERLİĞİ SAĞLADI

Kapaklıspor, ilk yarıdaki etkili oyununa ikinci ayrıda da devam etti. 50. Dakikada Özgün Şalka’nın şutu kalecide kaldı. 57. Dakikada gelişen kontratakta Marmaraereğlisi Berkay ile 2. Gole çok yaklaştı. Kaleci Sezai bu pozisyonda Berkay’a gol şaşı tanımadı. Maçta dakikalar 59’u gösterirken Kapaklıspor’un golcü ismi Emre Kaymaz sahneye çıktı. Ceza sahası dışından sert vuran Emre Kaymaz topu filelerle buluşturarak skoru eşitledi.

GOL POZİSYONLARINDAN YARARLANAMADI

62. dakikada Emre Kaymaz, 70. Dakikada Nail ve 88’de Mert ile yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamayan Kapaklıspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.

SARAY DEPLASMANINDA 3 PUAN ARAYACAK

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 8. Hafta maçında Kapaklıspor, Saray deplasmanında Saray Belediyespor’a konuk olacak. Marmaraereğlisi Belediyespor ise, Kapaklı’da Sitespor ile 3 puan mücadelesi verecek.