Ligde zirve takibini sürdüren temsilcimiz Kapaklıspor, 10 Mart Pazar günü saat 13.00'da kendi evinde Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaştı. Kapaklı Şehir Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmayı 1-0 kazanan Kapaklıspor, Marmaraereğlisi engelini de kayıpsız geçti.

Gerçekleşen karşılaşmada temsilcimiz Kapaklıspor maça Sezai, Çağatay, Şahin, Tolga, Mertcan, Yunus Emre, Şevket, Emrah, Berkay, Özgün ve Alihan ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Marmaraereğlisi Belediyespor ise karşılaşmada Ali, Fatih, Mert, Batuhan, Uğur, Başar, Tolunay, Eray, Uğur, Serhat ve Doğukan ilk onbiri ile oynadı.

İLK YARIDA GOLÜ BULDU

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça iki takım da oldukça temkinli başladı. İlk gol pozisyonu ise temsilcimizden geldi. 8. dakikada gelişen organize atakta, kaleciyle karşı karşıya gelen Emrah'ın şutu auta çıktı. 19. dakikada ise Alihan'ın nefis ara pasında golü bulan Emrah Çilingir, takımını 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası konuk ekip Marmaraereğlisi, Kapaklıspor kalesine yüklense de sarı lacivertliler, ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

TEK GOLLE GALİP GELDİ

İkinci yarıya geride başlayan Marmara ekibi, 54. dakikada beraberlik golü için atağa kalktı. Kaptan Şahin Limon tehlikeli atağı kayarak engellerken, Marmaraereğlisi Belediyespor oyuncuları penaltı bekledi. Hakem ise pozisyon hakkında 'devam' kararı verdi. 60. dakikada aynı pozisyon Ereğli cezasahası içinde yaşandı ve hakemin kararı yeniden 'devam' oldu. 5 dakika uzatmalara gidilen maçta başka gol sesi çıkmazken, Kapaklıspor ilk yarıda bulduğu tek golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Kendi evinde bulduğu galibiyetle hanesine 3 puan daha yazdıran temsilcimiz Kapaklıspor, ligde ikinci sırada yer alan Saray Belediyespor ile puanları eşitledi. Haftayı puansız kapatan Marmaraereğlisi Belediyespor ise ikincilikten 4. sıraya geriledi. Kapaklıspor, önümüzdeki hafta kendi sahasında Saray Belediyespor'u ağırlayacak.