Ligin 19. Haftasında Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda Çorluspor ile karşı karşıya gelen Kapaklıspor; Özgün, Emrah, Berkay ve Burak’ın ayağından bulduğu gollerle maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

ÖZGÜN YİNE ATTI

Maça hızlı başlayan temsilcimiz Kapaklıspor, 5. dakiakda Özgün Şala’nın golü ile eşitliği bozdu. Erken gelen gol ile birlikte baskısını arttıran Kapaklıspor, 43. Dakikada Emrah Çilingir’in ayağından ikinci golünü buldu. İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

3 PUANI FARKLI ALDI

İkinci ayrıda da etkili oyununu sürdüren temsilcimiz Kapaklıspor, rakip kaledeki gol arayışlarını sürdürdü. Maçın 65. Dakikasında Berkay’ın golü ile 3-0 öne geçen Kapaklıspor, 71. Dakikada Burak Güngör’ün ayağından bir gol daha bularak farkı 4'e çıkardı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Kapaklıspor, ligin son sıralarında yer alan rakibi karşısında rahat bir galibiyet aldı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 19. Haftasında aldığı galibiyetin ardından temsilcimiz Kapaklıspor, puan tablosunda bir sıra atlayarak 39 puanla 3. Sırada yer aldı. Ligde Çorlu kültürspor 46 puanla lider, Marmara ereğlisi Belediyespor ise 41 puanla ikinci sırada bulunuyor. Kapaklıspor'u 39 puanla Saray Belediyespor takip ediyor.