Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Kapaklıspor, 8. Hafta maçında Saray deplasmanından eli boş döndü.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Saray Belediyespor  deplasmanına 3 puan için giden Kapaklıspor, beklenmedik bir skorla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Soğuk havada oynanan maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatan Kapaklıspor, ikinci yarıda beklenen geri dönüşü yapamadı ve maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Saray Belediyespor’un golleri 12. Dakikada Bahadır ve 45+2’de Onur’dan geldi.

MAÇ SONU GERGİNLİK YAŞANDI

Maç sonu Kapaklıspor taraftar grubu Çapkınlar ile emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı. Çapkınlar taraftar grubu üyeleri, emniyetin şiddet uyguladığını iddia ederek görevlilere tepki gösterirken, yaşanan gerginlik yöneticilerin araya girmesiyle sona erdi. Maç sonu Çapkınlar, güvenlik tedbirleri gereği polis eşliğinde stattan ayrıldılar.

MARMARAEREĞLİSİ LİDER, KÜLTÜR İKİNCİ

Bu sonuçla Kapaklıspor, 16 puanla 3. Sıraya geriledi. Puanını 16’ya yükselten Saray Belediyespor ise averajla 4. Sırada yer aldı. Ligde Marmaraereğlisi Belediyespor 20 puanla liderliğini sürdürürken, 2. Sırada 18 puanla Çorlu Kültürspor yer alıyor.