24 Mart Pazar günü saat 14.00'da Muratlı Sahası'nda oynanan karşılaşma da kazanan taraf Kapaklıspor oldu. Özgün Şala, Emrah Çilingir, Burak Güngör ve Nusret İşar'ın ayağından bulduğu gollerle rakibi Muratlı Belediyespor'u 2 - 4 mağlup eden temsilcimiz, ligde 48 puana yükseldi ve 2. sıradaki yerini korudu.

İLK YARIDA ÖNE GEÇTİ

Deplasmanda oynanan maçta baştan sona etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, 16. dakikada Özgün Şala ile 1-0 önce geçti. 26. dakikada  Kapaklıspor'un son haftalardaki formda ismi Emrah Çilingir'in golü ile fark ikiye çıktı. 44. dakikada Muratlı Belediyespor, bir gol bularak farkı 1'e indirdi. ilk yarı 2-1 Kapaklıspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

FARKI AÇTI

İkinci devrede de rakip kaleye baskılarını sürdüren temsilcimiz Kapaklıspor, birçok pozisyon elde etmesine rağmen gol şansını değerlendiremedi. Maçın sonlarına doğru rakip kaleyi adeta ablukaya alan sarı lacivertliler 82. dakikada Özgün Şala ile farkı yeniden 2'ye çıkardı 3-1

83. dakikada Muratlı Belediyespor bir gol daha bularak skoru 3-2 yaparken, 85. dakikada altyapıdan yetişen genç oyuncu Nusret İşar attığı golle maçın skorunu belirledi. farkı açtı. Oldukça çekişmeli geçen maç 4-2 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

Haftayı 3 puanla kapatan temsilcimiz Kapaklıspor, ligde lider durumda olan Çorlu Kültürspor ile arasındaki 7 puanlık puan farkını korudu. Haftaya Ergene Ulaşspor'u kendi sahasında ağırlayacak olan Kapaklıspor, bu maçtan da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.