Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde lider olan Kapaklıspor, bu hafta evinde rahat bir galibiyet aldı. Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor, Tekirdağ 100. Yılspor’u 7-2 mağlup ederek liderliğini korudu.

Son haftalarda oynadığı iyi fıtbolla başarılı sonuçlar alan Kapaklıspor, ligin 25. Haftasında da galibiyet serisini sürdürdü. Maça galibiyet parolası ile başlayan temsilcimiz Şahin, Tuğrul, Berkay, Ömer Korkmaz, Ömer Karaduman (2) ve Tezcan’ın golleri ile karşılaşmada gülen taraf oldu. Tekirdağ 100. Yılspor karşısında sahadan  7-2'lik farklı bir skorla ayrılan Kapaklıspor, haftayı 3 puanla kapatarak liderliğini korudu.

KADROLAR

Temsilcimiz Kapaklıspor maça Emre, Ramazan, Tolga, Tezcan, Şahin, Şaban, Koray, Serdar, Berkay, Fırat ve Tuğrul ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Tekirdağ 100. Yılspor ise Mert, Burhan, Uğur, Hüseyin, Muhammet, Alpay, Tolunay, Bartu, Mertcan, Batuhan ve Yağızcan ilk onbiri ile oynadı.

KAPAKLISPOR GOLLE BAŞLADI

İlk yarıda Kapaklıspor, rakibine göre oldukça etkili bir oyun sergiledi. 11. Dakikada Tezcan ortaladı, Berkay topu kaleciye nişanladı. 13. Dakikada bu kez Berkay’ın ortasında Şaban kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye kaptırdı. Kapaklıspor beklediği golü 20. Dakikada buldu. Ev sahibi takımın frikik vuruşunda topun başına tecrübeli oyuncu Tezcan geçti. Tezcan'ın ortasında Şahin, şık bir kafa golü ile Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi. Bulduğu golün ardından moral bulan Kapaklıspor, 24. Dakikada Tuğrul’un golü ile skoru 2-0 yaptı. 33. Dakikada Berkay’ın pasında Şaban topu ıskaladı. 35. Dakikada Tezcan ceza sahası dışından vurdu, top üst direkten döndü. Tekirdağ 100. Yılspor ise 37. dakikada geliştirdiği atakta Yağızcan’ın ayağından golü bularak skoru 2-1’e çevirdi. İlk devrenin devamında gol sesi çıkmayınca ilk 45 dakika Kapaklıspor üstünlüğü ile tamamlandı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

İkinci yarı farkı açmak isteyen Kapaklıspor, sağlı sollu ataklar geliştirerek rakip kalede gol aradı. 49. dakikada Berkay’ın attığı golle sarı lacivertli takım farkı yeniden 2’ye çıkardı. (3-1) Pozisyonun devamında ani bir atak geliştiren Tekirdağ 100. Yılspor, yine Yağızcan’ın golü ile skoru 3-2 yaptı. 60. dakikada oyuncu değişikliğine giden Kapaklıspor’da Şaban’ın yerine Ömer Karaduman oyuna dahil oldu. 66. Dakikada Ömer Korkmaz, ceza sahası dışından attığı şutla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. (4-2) Bu gölün santasının ardından bu kez Ömer Karaduman topu ağlarla buluşturarak skoru 5-2 yaptı. 71. Dakikada Tezcan ceza sahası dışından sert bir şutla takımının 6. Golüne imza attı.  Kapaklıspor, 78. Dakikada Ömer Karaduman’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 7-2 galip ayrıldı.

LİDERLİĞİNİ KORUDU

Kendi evinde aldığı farklı galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdıran Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki liderliğini korudu. Sarı lacivertli takım gelecek hafta Ergenegücü Ulaşspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.