Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ U-14 Ligi D grubunun şampiyonluk maçında ilçemizin iki güzide takımı Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor karşı karşıya geldi. Şampiyonluk kupası için kıyasıya bir mücadele veren iki kardeş takımın müsabakasında 2-0’lık skorla gülen taraf Kapaklıspor oldu.

Karşılaşma, Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşti. 14 haftalık lig sezonunun tamamlanmasının ardından avaraj puanları aynı olan Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor, şampiyonluk kupası için karşılaştı.. Karşılaşmada ilk yarı 1-0 öne geçen Kapaklıspor, ikinci devrede de Sitespor kalesinde bir gol daha bularak maçı 2-0 önde tamamladı.

İLK GOLÜN MİMARINDAN KORKUTAN SAKATLIK

İki takım da oyun başında kontrollü bir oyun oynadı. 25. Dakikada maçın sessizliğini bozan sarı lacivertliler, Yağız Batur’un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ardından farkı açmak isteyen Kapaklıspor, Sitespor karşısında baskısını sürdürdü. 30. dakikada gelişen atakta ise maçın ilk golünü kaydeden Yağız Batur sakatlandı. Düşme sonucu dili boğazına kaçan genç yetenek, çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Batur’un yerine ise oyuna Osman Gümüş dahil edildi. Oyuncu değişikliğinin ardından devam eden maçın ilk devresinde, başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

UMUT ARAS SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kapaklıspor, rakip kalede birçok pozisyon şansı yakaladı. 63. Dakikada sahneye çıkan takımın genç yeteneği Umut Aras, fileleri havalandırarak skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında gelen bu golle birlikte Kapaklıspor maçı bu skorla tamamlayarak kupanın sahibi oldu.

Daha önce de U19 ve U15 liglerinde sezonu birinci sırada tamamlayarak kupanın sahibi olan Kapaklıspor, U14 liginde de çizgisini bozmayarak kupa koleksiyonuna bir yenisini ekledi.