Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin iddialı ekiplerinden olan temsilcimiz Kapaklıspor, sezonun ikinci devresine Antalya kampında hazırlanıyor. Oldukça verimli bir kamp dönemi geçiren Kapaklıspor'da oyuncuların istek ve azmi teknik heyeti sevindiriyor.

GÜNÜ ÇİFT İDMANLA TAMAMLADI

4 gündür Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor, yeni transferlerin katılımıyla 20 oyuncudan oluşan bir kadroyla ikinci yarı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kampın dördüncü gününde havanın sağanak yağışlı olmasına rağmen günü çift antrenmanla tamamlayan Kapaklıspor, kamp dönemini iyi bir şekilde geçirip sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Kampta yeni transferlerin performansı beğeni toplarken, futbolcuların istek ve azmi teknik heyeti memnun etti.

10 Ocak Perşembe günü sabah idmanını ürat, dar alanda çalışma ve çift kale maçla tamamlayan Kapaklıspor, öğleden sonra ise şut çalışmasıyla günü tamamladı.

“KAMPTAKİ UYUM BİZİ SEVİNDİRİYOR”

Kamla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Kenan Topçu, “Futbolcularımızın kamptaki uyumu, kamptaki davranışları, uyumu ve arkadaşlıkları bizi oldukça sevindiriyor. Bunun yanı sıra hırslı çalışmaları bize daha fazla sevinç yaşatıyor. İnşallah takımımız bu azmiyle hedefledikleri yere ulaşacaktır. “ dedi

Yeni transferlerin takıma kısa sürede adapte olduğunu kaydeden Topçu, “ Yeni transferlerimiz kısa sürede takıma adapte oldu. Performanslarından memnunuz” diye konuştu.