Kapaklı Gazetesi - Bölgesel Amatör Ligi’nin 8’inci haftasında deplasman mücadelesi veren Kapaklıspor, Lüleburgazspor ile karşılaştı. Maçta 2 kez geriye düşen Kapaklıspor, ikinci devre 10 kişi kaldığı maçı 3-2 kazandı.

Temsilcimiz Kapaklıspor, maça Mert, Tolga, Batuhan, Uğur, Nusret, Emre, Ziya, Yusuf, İbrahim, Fatih ve Serhat ilk onbiri ile başladı.

İLK DEVREYİ GERİDE TAMAMLADI

Maça tutuk başlayan Kapaklıspor, 1-0 geriye düştü. Yediği golün ardından beraberlik için bastıran Kapaklıspor, 35’inci dakikada Fatih’in golüyle skoru eşitledi. Maçın 42’nci dakikasında kademe hatası nedeniyle kalesinde bir gol daha gören Kapaklıspor, ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı.

10 KİŞİ KALSA DA GALİBİYETİ ALDI

Kapaklıspor, ikinci devrede bambaşka bir futbol ortaya koydu. Rakip kaleye peş peşe ataklar gerçekleştiren Kapaklıspor, 52’inci dakikada İbrahim’in golüyle skoru 2-2 yaptı. 60’ıncı dakikada Batuhan, rakibe sert müdahaleden kırmızı kart görünce Kapaklıspor son 30 dakikada maça 1 kişi eksik devam etti. Buna rağmen maçı bırakmayan Kapaklıspor, 85’inci dakikada Şaban’ın golüyle 3-2 öne geçti. Maçı bu skorla tamamlayan temsilcimiz, haftayı 3 puanla kapattı.

“LİGİ EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRECEĞİZ”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, “Verilen destek her zaman değerini bulur. Sezonun ikinci yarısında çok daha iyi sonuçlarla ligi en iyi şekilde bitireceğiz. Bu başarımızda bizleri destekleyen kulüp yönetimimize, Kulüp Başkanımız Nizamettin Çoban’a, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ederim.” dedi.