Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor, kendi evinde konuk ettiği Vakıflar Güvenspor’u penaltıdan bulduğu tek golle 1-0 mağlup etti.

8 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Kapaklıspor, 17 Kasım Pazar günü ligin alt sıralarında yer alan Vakıflar Güvenspor’u kendi evinde konuk etti. Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada Kapaklıspor,  Berkay’ın penaltıdan bulduğu tek golle karşılaşmadan galip ayrıldı. Karşılaşmaya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kral Malzemeci Emin Öztürk’e ithafen bir pankartla çıkan oyuncular,  'Emin Baba'yı unutmadı.

İLK ONBİRLER

Kapaklıspor karşılaşmaya Emre Özten, Anıl Ağbulak, Tolga Aşçı, Koray Topçu, Mesut Salmaz, Şaban Uçar, Murat Bayar, Ömer Korkmaz, Nusreddin İşar, Berkay Cengiz, Tuğrul Kuloğlu kadrosu ile çıkarken; konuk ekip Vakıflar Güvenspor ise Sertaç, Umut, Atalay, Güray, Ayhan, Emre, Ali, Arif, Tugay, Abdullah, Eyüphan ilk onbiri ile çıktı. 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklar geliştirdi. Maçın 20. dakikasında ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda Kapaklıspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Berkay, meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Rakip kaleyi abluka altına alan sarı lacivertli takım, yakaladığı birçok pozisyonu değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 

GÜLEN TARAF KAPAKLISPOR OLDU

Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklarla geçildi. Kapaklıspor Berkay ve Murat ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, konuk ekip Vakıflar Güvenspor ise Tugay ve Arif ile pozisyonlar bulsa da istediği beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan istediği sonucu alamadı. 90 dakikanın ardından temsilcimiz Kapaklıspor, tek golle gülen taraf oldu. 

Aldığı galibiyet ile hanesine 3 puan ekleyen Kapaklıspor, 24 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.