2018 – 2019 Sezonu ikinci devresinin ilk haftasında Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor karşı karşıya geldi. 20 Ocak Pazar günü saat 15:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen derbi maçın ilk yarısı 1–1 eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda gelen karşılıklı gollerle maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Kapaklıspor'un gollerini Şahin Limon ve Emre Kaymaz atarken, Kapaklı Sitespor'un golleri ise kaptan Serkan Akyüz'den geldi.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Kapaklıspor karşılaşmaya Sezai, Tolga, Gurur, Burak, Şahin, Çağatay, Mertcan, Mert, Özgün, Berkay ve Şafak ilk onbiri ile maça başladı. Kapaklı Sitespor ise Cem, Muhammed, Emre, Kaan, Uğur, Gençağa, Serdar, Mert, Cengizhan, Numan ve Serkan Akyüz ilk onbiri ile sahaya çıktı.

Yeni transferlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla maça başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenen Kapaklıspor ilk önemli gol pozisyonunu 3. dakikada yakaladı. Mertcan'ın pasında topla buluşan Özgün'ün şutunu kaleci kornere çeldi. Kullanılan korner atışında cezasahası içinde topu önünde bulan Şahin Limon düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

BERABERLİK PENALTIDAN GELDİ

Golün ardından Kapaklıspor farkı açmak için ataklarını sıklaştırırken, Kapaklı Sitespor ise kontraataklarla beraberlik şansı aradı. 21. dakikada Numan’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Serdar, Kapaklısporun kalecisi Sezai’nin hamlesi ile yere düştü. Hakem penaltı noktasını gösterirken, topun başına Kapaklı Sitespor’un tecrübeli kaptanı Serkan Akyüz, Sezai’yi ters köşeye göndererek skoru eşitledi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca iki takım da soyunma odasına 1 – 1 beraberlikle gitti.

PUANLARI BÖLÜŞTÜLER

İkinci yarıda oyuncu değişikliğine giden Kapaklıspor'da Şafak ve Gurur’un yerine Emre Kaymaz ve Şevket oyuna dahil oldu. Kapaklı Sitespor ise ilk onbirinde değişiklik yapmadı. 52. dakikada Sitespor atağında Mert Torun'un şutu direkten döndü.  57. dakikada gelişen Kapaklıspor atağında, Kapaklıspor  serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mertcan'ın ortasında Şahin Limon'un şutu auta çıktı. Kapaklıspor'un rakip sahada gol aradığı dakikalarda rakibini hazırlıksız yakalayan Kapaklı Sitespor, maçın 84. dakikadasında beraberliği bozdu. Sitespor, gelişen ani atakta Serdar'ın pasında topla buluşan Serkan Akyüz takımını 2 - 1 öne geçirmeyi başardı. Maçın son bölümlerinde geri düşen Kapaklıspor ise beraberlik için rakip kaleyi ablukaya aldı. 90. Dakikada Kapaklıspor’un geliştirdiği atakta Berkay ceza sahasına nokta atışı bir orta çıkardı. Ortayı iyi değerlendiren Emre Kaymaz  güzel bir vuruşla fileleri havalandırdı. Kaymaz’ın golü ile skor yeniden eşitlendi. Uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca temsilcilerimiz sahadan 1'er puanla ayrıldı.