Kapaklı Gazetesi - Bölgesel Amatör Ligi’nin 5’inci haftasında Kapaklıspor, Uzunköprüspor'u evinde ağırladı. Temsilcimiz Kapaklıspor, mücadeleyi 19’uncu dakikada İbrahim’in attığı kafa golüyle 1-0 kazandı.

Karşılaşma, 28 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşti. Kapaklıspor maça Mert, Tolga, Ziya, Batuhan, Serhat, Nustedtin, Emre, Yusuf, İbrahim, Mehmet ve Şaban ilk onbiri ile çıktı. Konuk takım Uzunköprüspor ise Mehmet, Serkan, Şükrü, Kutay, Sefa, Salim, Alicaner, Yaşar, Buğra, Furkan ve Biray ilk onbiri ile maça çıktı.

AÇILIŞI KAPAKLISPOR YAPTI

Son iki maçta 2 beraberlik alan Kapaklıspor, kendi evindeki maça galibiyet parolası ile çıktı. İlk yarı rakip ceza sahada baskı kuran Kapaklıspor, 17’inci dakikada golü buldu. Kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlara gönderen İbrahim, takımını 1-0 öne geçirdi. Rakibi karşısında üstünlük kurarak maçın kontrolünü eline alan Kapaklıspor, gol için rakip kaleye peş peşe ataklar gerçekleştirdi ancak sonuç alamadı. Başka gol sesinin gelmediği ilk devre, Kapaklıspor’un tek gollük üstünlüğü ile sonuçlandı.

ATAKLAR GOL GETİRMEDİ

İkinci yarı farkı açmak isteyen Kapaklıspor, 57’inci dakikada gole yaklaştı. Kapaklıspor’dan Yusuf’un şutunda top, üst direkten döndü. 63’üncü dakikada ise Şaban’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Kaymaz’ın şutunu Uzunköprüspor kalecisi yakaladı. 65’inci dakikada Uzunköprüspor serbest vuruş şansı yakaladı. Kapaklıspor kalecisi Mert gole izin vermedi. 78’inci dakikada Kapaklıspor atağında İbrahim kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi. 5 dakikada uzatmalara gidilen maçta, 90+4’te Emre Kaymaz da kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başaramadı.

Maçın son dakikalarında Uzunköprüspor çok net bir pozisyonu değerlendiremezken, hakemin son düdüğü ile maç 1-0 Kapaklıspor üstünlüğünde sonuçlandı. Son 2 maçta 1 puanla yetinen Kapaklıspor, kendi evinde tek golle galibiyet alarak 3 puanı hanesine yazdırdı.