16 Aralık Pazar günü saat 15:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada, 20. Dakikada Kaan Tuna’nın golü ile 1-0 öne geçen Kapaklı Sitespor,  34. Dakikada gelişen Malkara 14 Kasımspor atağında Sedat Kara'nın golüne engel olamayınca maçtan 1 puanla ayrıldı.

İLK YARI BERABERE

Kapaklı Sitespor, maça Emre Özten, Tolga Aşçı, Muhammed, Kaan, Uğur, Serdar, Gençağa, Mert, Cengizhan, Numan ve Şafak ilk onbiri ile başladı. Rakibi Malkara 14 Kasımspor ise sahaya Emre, Uğurcan, Berkay, Emir, Uğur, Ömer, Hüseyin, Tolga, Mehmet, Sedat ve Levent ilkonbiri ile çıktı.
Rakibi karşısında daha etkili olan taraf olan Kapaklı Sitespor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede golü aradı. 20. Dakikada organize gelişen Sitespor atağında Gençağa’nın pasında Kaan Tuna ile golü bulan Kapaklı Sitespor, 1-0 öne geçti. Sitespor'ün gol sevinci fazla uzun sürmedi. 34. Dakikada sol kanattan etkili çıkan Malkara 14 Kasımspor, Sedat’ın golüyle  beraberliği yakaladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

SKOR DEĞİŞMEDİ

İkinci yarıda çok sayıda gol pozisyonu yakalayan Kapaklı Sitespor, bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 64. Dakikasında Tolga’nın şutu üst direkten auta çıktı. Gençağa, Serdar ve Şafak ile fırsatları değerlendiremeyen Kapaklı Sitespor, Tolga Aşçı ile zaman zaman uzaktan şutlarla gol aradı. 85. Dakikada Kapaklı Sitespor kalecisi Emre Özten, yüzde yüzlük gol pozisyonunda kalesinde gole izin vermedi. Maçın son saniyesine kadar rakip kalede gol arayan Sitespor, aradığı golü bir türlü bulamadı ve bir puana razı oldu.