Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Spor Kulübü’nün gençleri sportif faaliyetlere yönlendirmek için başlattığı Kapaklı Spor Okulu, kayıt almaya başladı.

Özellikle futbol dalında ilçemizi başarıyla temsil eden Kapaklı Spor Kulübü, gençlerin yaz aylarını değerlendirmek için bir spor okulu başlattı. Basketbol, Yüzme, Voleybol, Cimnastik, Futbol ve Kız Futsal gibi birçok kursu içinde bulunduran spor okulunun eğitim takvimi açıklanırken, kayıt başvurularının da başladığı belirtildi.

‘’KIZ FUTSAL TAKIMI KURACAĞIZ’’

Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, konula ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’İlçede bulunan gençleri spora yönlendirmek için uzman antrenörler eşliğinde açtığımız Kapaklı Spor Okulu’na 7 – 14 yaş arası tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri eğitim verecek spor okulumuzda özellikle futbol ve kız futsal kurslarına önem veriyoruz. Kapaklı’da kız öğrenci nüfusunun fazla olması nedeniyle, kızlarımızın futsala olan ilgisini arttırmayı düşünüyoruz. Bu sayede birçok turnuvada ilçemizi temsil edecek kaliteli bir kız futsal takımı ile turnuvalara katılacağız. Diğer kurslarımız için de başvuru gerçekleştirmek isteyen tüm gençlerimizi kulübümüze davet ediyoruz.’’ dedi.