Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden temsilcimiz Kapaklı Spor kendi sahasında oynadığı maçta güçsüz rakibi Çukuryurt Spor’u 9-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Kapaklı Spor sahaya Uğur, Cihan, Yunus, Berk, Ercan, A. Kadir, Hüseyin, Resul, Ufuk, Fahrettin, Yunus on biriyle çıkarken, Çukuryurt Spor Ersin, Ufuk, Ahmet, Tuna, Levent, Remzi, Mujdat, Aykut, Mujdat, Gencay, İbrahim onbiri ile çıktı.

Zayıf rakibi karşısında ilk dakikalarda baskılı bir futbol oynayan Kapaklı Spor aradığı ilk golü Ufuk ile 12. Dakikada bularak durumu 1-0 yaptı. Golden sonra baskısını iyice arttıran Kapaklı Spor ilk yarıda Fahrettin ile 22 – 35 ve 37. Dakikalarda bulduğu üç gol ile ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

GOL YAĞMURU 2. YARIDA DA DEVAM ETTİ.
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da maça etkili başlayan taraf Kapaklı Spor oldu. İlk yarıdaki 4-0’lık sonucun vermiş olduğu moralle sürekli rakip sahada gol arayan Kapaklı Spor ikinci 45 dakikada da gollerine devam etti.

İkinci yarıda goller Fahrettin (2) Ufuk (2) ve Kadir’den gelirken Kapaklı Spor aldığı bu galibiyetle haftayı 3 puan ile tamamladı. Bu sonuçla Kapaklı Spor Lider Site Spor’un ardından 18 puanla ikinci sıraya yükseldi.