Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden Kapaklıspor 6. Haftada sahasında oynadığı maçta Ahimehmet’i 11-0 gibi farklı bir skorla yenerek önümüzdeki hafta Sitespor ile oyanayacağı derbi maç öncesi haftayı 3 puanla kapattı.

Maça oldukça etkili başlayan Kapaklıspor 10. Dakikada Ufuk’un golüyle 1-0 öne geçti. 37 Dakikada Mustafa’nın ortasında Sezer’in boş kaleye attığı kafa golüyle fark ikiye çıkarken Kapaklıspor atakları hız kesmeden devam etti. 43 Dakikada sahneye çıkan Fahrettin ile 3. Gölü bulan Kapaklı Spor ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Kapaklı Spor 49’da Mustafanın volesini kaleci çıkarırken,58. Dakikada Hüseyin’in kafa golü ile fark 4’e çıktı.63’te Fahrettin bir gol daha atarak durumu 5-o yaptı.65. Dakikada Fahrettin Defanstan aldığı topla çalımlarla ilerleyip rakipleri geçti ve güzel bir vuruşla durumu 6-0 yaptı.67. Dakikada kırmızı kart ile rakip Ahimehmet 10. Kişi kalınca Kapaklıspor iyice rahatladı.ilerleyen dakikalarda Ufuk(1), Kadir(2),Mehmet(1) ve Cihan(1) ile 5 gol daha bulan Kapaklı Spor maçı 11-0 kazanarak ligde 3. Sıraya çıktı.
Maç sonu açıklama yapan Kapaklı Spor Külübü başkanı Bilal Tokuç “Önümüzdeki hafta ilçemizin iki güzide kulübü Sitespor ve Kapaklı Spor derbisine tüm halkımızı bekliyoruz.İki takım el ele verip sportmence bir maç olmasını diliyoruz. Amacımız derbi maçını kazanıp bir üst lige çıkma şansımızı arttırmak” dedi.

MAÇ SONUNDA FUTBOLCULARA YEMEK VERİLDİ
Maç sonunda Futbolcularla birlikte Pideland’a geçen Kapaklı Spor Başkanı Bilal Tokuç, Yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Erol BUZ futbolcularla beraber farklı galibiyeti kutladılar. Farklı galibiyetten dolayı futbolcuları tebrik eden Tokuç ve Buz önümüzdeki derbi maç için başarı dilediler.

Haftanın Diğer Maç Sonuçları İse Şöyle;
Vakıflar Güvenspor 1 - 1 Ulaş Belediye
Çerkezköy Fevzipaşa 8 - 1 Çorlu Yıldız Gençlik
Çukuryurt 2 - 9 Saray Belediye

kapaklispor-ahimehmet kapaklispor-ahimehmet-11-0 kapakli-spor-11-0