Kapaklıspor kulübü başkanı Adem Yavaş, Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Kulüp Üyesi SMMM Nurten Pantir ve U13 futbol takımında oynayan oyuncularla birlikte Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

YAVAŞ, MANDALIYA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette Kulüp Başkanı Adem Yavaş Başkan İrfan Mandalı'ya Kapaklıspor'a verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yavaş, "6 Ay önce başkanımıza söz vermiştik bugün kazandığımız U13 futbol takımı şampiyonluğu ile vermiş olduğumuz sözü tutmanın sevincini yaşıyoruz. Amacımız 2 yıl içerisinde Türkiye şampiyonluklarına katılacak takımlar kurmaktır" dedi.

MANDALI “ANTRENÖRLER VE SPORCULARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER”
Ziyaretden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı “Kapaklı spor kulübü ve Sitespor olmak üzere iki tane güzide kulübümüz var. Kulüplerimiz ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini yanımızda duran kupalarla da görüyoruz. Bu başarıları kazanan kulüp yönetimine, antrenörlerine ve sporculara sonsuz teşekkür ederim” dedi.

YAVAŞ “SPORCULARIN DERSLERİNDE %60'LIK ARTIŞ BULUNMAKTADIR”

Başkan Mandalı'nın sporcuların ailelerinden bahsetmesi üzerine Kulüp Başkanı Adem Yavaş ailelerin derslerini olumsuz etkilemesinden çekinerek başta kulüb'e soğuk baktıklarını belirterek “Çoğu sporcumuzun okul derslerinde yüzde 60'lık artış ve dersleri daha dikkatli takip ettiklerini öğretmenlerinden duyuyoruz. Spor faaliyetlerinin yanı sıra bu şekilde eğitim hayatlarının da başarılı olması bizleri ayrıca mutlu ediyor.” Sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.

pandir-smmm(1)PANDİR, “PROJELERİ FAALİYETE GEÇİRMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYORUM”

Kapaklı Spor Kulübüne dâhil oluş yolculuğum 7 ay önce başladı diyen SMMM Nurten Pandir ise.” Öncelikle bir anne ve Kapaklı’da işyeri faaliyetinde olan bir bayan olarak sosyal sorumluluk çerçevesi kapsamında çocuklarımız ile ilgili bu güzel projelerde bulunma kararı almış ve birçok projemi faaliyete geçirmiş bulunmanın sevinci içerisindeyim.

“DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

İnandığım bu yolda yürürken Kapaklı Spor Kulubü yönetimine, antrenör hocalarımız Ercan Yılmaz ve Abdullah İşar Bey'e ve haberlerinde yer veren tüm gazeteci arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha sizler huzurunda sunarım. Hep birlikte İnandık ve başardık, Tüm çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Değerli sponsorlarımız sayesinde kulübümüzün birçok eksiği giderildi çocuklarımıza yazlık ve kışlık olmak üzere formalar sağlandı. Sayın Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Sayın Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Ticaret Odası Başkanımız Sayın Süleyman Kozuva'ya ve birçok değerli büyüklerimize yapmış olduğumuz ziyaretler ile de çocuklarımıza maddi manevi destekler almış olup, çocuklarımızın özgüvenleri ve bakış açılarının gelişmesinde epey bir yol katletmiş bulunmaktayız.

“300 ÇOCUĞUMUZ SPOR EĞİTİMİ ALIYOR”
Çalışmalarımızda bizi en çok mutlu eden elbette ki şampiyonluğumuz oldu fakat daha güzel bir haber ise 6 ay önce Kapaklı spor Kulübünde 100 adet çocuğumuz mevcutken bugün ki sayımız 300 adet çocuğumuza ulaşmıştır ve her geçen gün artıyor haberleri ise bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Evlatlarımızın kötü alışkanlıklar edinmemesi, ev önlerinde, araçlar aralarında oynayıp çeşitli risklere maruz kalarak sınırlı alanlarda oynaması, art niyetli insanlarla karşı karşıya gelebilme durumları, Nurten Pandir olarak bir anne olarak beni de en az ebeveynleri kadar rahatsız etmektedir.

Dilerim ki İlçemiz için, çocuklarımız için olan bu çalışmalarımıza tüm halkımızdan daha çok destek gelir ve çocuklarımız daha ferah daha sağlıklı huzur dolu bir ortamda gelişimlerini tamamlarlar. Tüm emeği geçenlere, bilakiste beni hep destekleyen ve yanlarında olmamı isteyen çocuklarıma tekrar teşekkürlerimi sunarım.