Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin ikinci devresinde yenilgi yüzü görmeyen Kapaklı Sitespor, kendi sahasında ağırladığı Ergenegücü Ulaşspor’u 2-1 mağlup etti. Kapaklı Sitespor’un golleri ilerleyen yaşına rağmen oynadığı futbolla beğeni toplayan Sitespor’un tecrübeli kaptanı Serkan Akyüz’den geldi.

6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ligdeki son yenilgisini 9 Aralık 2018’de 100 Yılspor karşısında 3-2’lik skorla alan Sitespor, ligdeki son 5 maçından ise beraberlikle ayrılmıştı. Ligin 17. Haftasında evinde Ergenegücü Ulaşspor’u ağırlayan Kapaklı Sitespor maçtan 2-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

10 Şubat Pazar günü saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakaya Kapaklı Sitespor Cem, Muhammed, Emre, Kaan, Hakan, Gençağa, Serdar, Mert, Mustafa, Numan, Serkan, Ergenegücü Ulaşspor ise Ali, Eyüp, Mustafa, Alican, Hüseyin, Eyüp, Emre, Şahin, Yusuf, Abdul ve Samet ilk onbiri ile maça başladı.

KAPTAN’DAN HARİKA GOL

Her iki takımın karşılıklı atakları ile başlayan karşılaşmada, ilk önemli gol pozisyonu 7. Dakikada Ulaşspor’dan geldi. Samet’in volesi kaleci Cem’de kaldı. 23. Dakikada bu kez Sitespor öne geçme şansı yakaladı. Kaleci Ali’nin önde olduğunu gören Sitesporlu Mustafa aşırtma bir şut çıkardı Ulaşspor defansı topu çizgiden çıkardı. Maçın 26. Dakikasında maç biran da gerildi. Her iki takım oyuncuları birbirleri üzerine yürürken Ulaşsporlu Yusuf Özkan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kapaklı Sitespor’un 35. Dakikada geliştirdiği atakta Kaptan Serkan’ın kafa şutu direkten döndü.  44. Dakikada Kaptan Serkan bu kez şansını uzaktan denedi, mükemmel bir şut çıkaran Serkan topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 Kapaklı Sitespor üstünlüğü ile sona erdi.

KAPTAN SERKAN YİNE SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarıda 10 kişi kalan rakibi karşısında daha etkili bir oyun sergileyen kapaklı Sitespor, çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. 73. Dakikada Kaptan Serkan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 77. Dakikada Ergenegücü Ulaşspor Eyüp ile farkı 1’e indirdi.  Maçta başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-1 Kapaklı Sitespor galibiyetiyle sona erdi.