Kapaklı Gazetesi - Bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklı Sitespor, kendi evinde Malkara 14 Kasımspor ile karşılaştı. Karşılaşmada rakip kaleyi gol yağmuruna tutan temsilcimiz Sitespor, sahadan 7-1 galip ayrıldı.

Karşılaşma, 16 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Kapaklı Sitespor maça Erkan, Ramazan, Muhammed, Doğukan, Serdar, Abdülmelik, Serhat, Numan, Mert, Serkan ve Anıl İlk onbiri ile başladı.

RAKİBİ GOLE BOĞDU

Bir önceki haftayı bay geçen Kapaklı Sitespor, karşılaşmaya hızlı başladı. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, 10. Dakikada Anıl’ın golü ile öne geçti. 20. dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında, Serhat’ın golü ile skor 2-0 oldu. İlk yarının 30. ve 40. dakikalarında sahneye çıkan takımın kaptanı Serkan Akyüz, 2 gol daha atarak skoru 4-0 yaptı. İlk 45 dakikada çok üstün bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, soyunma odasına 4-0 önde döndü.

MAÇI FARKLI TAMAMLADI

Kapaklı Sitespor, ikinci yarının ilk dakikalarında kontra ataktan gol yedi. İlerleyen dakikalarda farkı daha fazla açmak için ataklarını sıklaştıran Kapaklı Sitespor; Numan, Abdülmelik ve Doğancan’ın golleri ile maçı 7-1 tamamladı. Farklı galibiyetin ardından hanesine 3 puanı ekleyen Kapaklı Sitespor, puanını 7'ye çıkardı. Kapaklı Sitespor, önümüzdeki hafta deplasmanda Çorlu Kültürspor ile karşılaşacak.