Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Site Spor Kulübü, 21. Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleşen genel kurulda, 16 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

19 Mayıs 2019 Pazar günü yapılan genel kurulda, Başkan Ersan Karamehmetoğlu yönetiminde oluşan yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Mehmet Çetin (2. Başkan),  Hakan Balseven (Muhasip), İlhan Çetinkaya (Sekreter), Alaattin Taşdemir (Üye), Ömer Erdimen (Üye), Bülent Yıldız (Üye)

“GENÇLERE ÖNEM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yeniden kulüp başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Ersan Karamehmetoğlu, genel kurul sonrası açıklamalarda bulunurken, gençlere önem veren bir kulüp olmaya devam edeceklerini kaydetti.

“ŞAMPİYON OLMAK İSTEMİYORUZ!”

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde ise sezonu ilk 3’te bitirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Karamehmetoğlu, “Yeni yönetimimizle birlikte her zaman olduğu gibi önümüzü görerek, alt yapılardan daha çok gencimizi profesyonel takımların alt yapılarına kazandırmak 1. Hedefimiz olacaktır. Kapaklı Sitespor her zaman gençlere önem veren bir spor kulübüdür. A takım içinde yine takım iskeletini bozmadan genç yeteneklerle yolumuza devam edeceğiz.  Ama bu sezon kesinlikle hedefimiz ilk 3 de olmak olacaktır. Yeni yönetim kurulumuz kesinlikle şampiyonluk istemektedir.” İfadelerini kullandı.