Kapaklı Gazetesi - Işıklar Emlak, Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta ilk maçına çıkacak olan Kapaklıspor oyuncularını ve takım yönetimini kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltı programına Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban ve yönetimi, Kapaklıspor antrenörü Cengiz Vural ve futbolcular katıldı.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Programda konuşan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, “Kahvaltımızı organize eden değerli Işık Emlak’a teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz geçen yıl pandemi nedeniyle sezon iptal edilmişti. Bu sezon genç, karakterli ve başarılı futbolcu arkadaşlarımızla sahada yerimizi aldık. İlk antrenmandan son antrenmana kadar hazırlık sezonunu çok başarılı geçirdik. Yönetim kurulu olarak futbolcu kardeşlerimize inancımız tam.” dedi.

“ŞAMPİYON OLMA GAYESİNDEYİZ”

Bu sezon şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyen Vural, “Bu sezon ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklısporumuzu, şampiyon yapma inancında ve gayesindeyiz. Yönetim kurulu olarak gerekli çalışmaları yaptık. Takım sporlarında başarı, birliktelik ile gelir. Teknik ekiple beraber o disiplini sizlere verdiğimiz inancındayız. Bu disiplinle, bugün 90 dakika sahada basmadık yer bırakmayan bir takım olmalıyız. Fair play içerisinde rakiple, taraftarla boğuşmadan kendi yeteneklerimizi sahaya yansıtarak bu maçı alacağız. Şampiyon da olacağız. 12 maçımız var, her maçı alarak şampiyonluğu yaşayacağız. Biz teknik ekip ve yönetim olarak sizlere inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

“KAPAKLI ESNAFI TAKIMININ YANINDA OLMUŞTUR”

Işık Emlak’a kahvaltıdan dolayı teşekkür eden Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban ise, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bizi bu nezih ortamda ağırlayan Işık Emlak’a çok teşekkür ederim. Kapaklı esnafı her zaman takımının ve gençlerinin yanında olmuştur. Biz büyük bir aileyiz. Hocamın söylediği gibi Allah’ın izniyle bu sene şampiyonluk için sahaya çıkacağız. Tekrar afiyet olsun.”

“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Kahvaltının sponsoru Işıklar Emlak adına konuşan Volkan Coşkun da, “Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. 2021 – 2022 sezonunda da siz gençlerimizin yanındayız. 2020’de malum pandemiden dolayı liglere ara verildi ama siz Kapaklıspor olarak Süper Amatör Lig’de şampiyon oldunuz ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiniz. Bizler de burada yaşayan, ekmeğini burada kazanan insanlar olarak sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz. Hepinize bugünkü maçta başarılar diliyorum.” dedi.

Kahvaltının ardından oyuncular, teknik ekip ve takım yönetimi bir hatıra fotoğrafı çektirdi.