Tekirdağ Süper Amatör Ligi 9 hafta maçında Muratlı Belediyespor’u konuk eden Kapaklıspor, 4-0’lık galibiyetle hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Hafta içinde göreve gelen yeni hocası Kenan Topçu yönetiminde ilk maçına çıkan Kapaklıspor, lider Marmaraereğlisi Belediyespor’un puan kaybettiği haftada 4-0 galip gelerek liderlik iddiasını sürdürdü. Kapaklıspor’un golleri Burak Güngör, Mert Arslanalp, Emre Tekerlek ve Kaptan Tezcan Karabulut’tan geldi.

25 Kasım Pazar günü Saat 13:00’de Kapaklı İlçe Stadı’nda oynanan müsabakaya Kapaklıspor; Sezai, Çağatay, Gurur, Emre, Ramazan, Mert, Alihan, Burak, Tezcan, Özgün, Emre Kaymaz Muratlı Belediyespor ise A. Can, Aykut, Adem, Okay, Melih, Bartuğ, Alihan, Esen, Süleyman, Doğan ve Hasan ilk onbiri ile çıktı.

3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Kapaklıspor’un mutlak 3 puan için sahaya çıktığı maçta ilk önemli gol pozisyonunu yakalayan taraf Kapaklıspor oldu. Rakibine göre maça daha etkili başlayan Kapaklıspor, 6. Dakikada Emre Kaymaz, 13. Dakikada ise Mert Arslanalp ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 28. Dakikada ise Muratlı Belediyesporlu Aykut ceza sahası içinde topu elle kesince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Burak Güngör, topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçiren isim oldu. 30. Dakikada Özgün Şala ile yakaladığı gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kapaklıspor, maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

RAMAZAN KIZARDI!

İlk yarıdaki etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Kapaklıspor, 67. Dakikada Mert Arslanalp ile farkı ikiye çıkardı. Bu golün ardından yaşanan gerginlikte Kapaklıspor’da Ramazan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 84’ü gösterirken yunus Emre Tekerlek’in kafa golüyle Kapaklıspor farkı 3’e çıkardı. Maçta son sözü kaptan Tezcan söyledi. Emre Kayamaz’ın mükemmel basında rakiplerini geçen Tezcan Karabulut, rakiplerini geçerek skoru belirleyen golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda bir topu direkten dönen Kapaklıspor, maçtan 4-0 galip ayrıldı.

LİDER DEĞİŞTİ

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 9. Haftasında, lider Marmaraereğlisi Belediyespor Saray Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak haftayı bay geçen Çorlu Kültürspor’a liderliği bıraktı. Ligde 9. Hafta sonunda Çorlu Kültürspor 21 puanla birinci, Marmaraereğlisi Belediyespor 20 puanla ikinci, Kapaklıspor ise 19 puanla averajla Saray Belediyespor’un önünde üçüncü sırada yer aldı.