Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki temsilcimiz Kapaklı Sitespor, ligin 18. Haftasında Malkara 14 Kasımspor ile karşılaştı.

4 Şubat 2018 Pazar günü saat 13:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta Kapaklı Sitespor, kendi evinde ağırladığı Malkara 14 Kasımspor’u 1-0 mağlup ederken; kırmızı beyazlıları galibiyete götüren tek gol kaptan Serkan Akyüz’den geldi. Galibiyetle biten maçı izlemek için Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker de tribündeki yerini aldı.

Kapaklı Sitespor sahaya; Yunus, Nurullah, Muhammed, Hakan, Uğur, Abdulmelik, Numan, Fatihcan, Anıl, Serkan ve amer ilk onbiri sahaya ile çıktı. Malkara 14 Kasım Spor’un ilk onbiri ise şu isimlerden oluştu; Erdal, Cem, Tevfik, Uğur, Mehmet, Kasım, Emir, Enes, Tufan, Hakan ve Uğurcan.

MEHMETÇİĞİN YANINDAYIZ!


Maç öncesi iki takımın oyuncuları da sahaya Afrin Zeytin Dalı operasyonunda görev alan askerlerimiz için destek mesajı içeren pankartla çıktılar. Ellerinde ‘’Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız’’ yazılı bir pankart tutan oyuncular, seyircilerden büyük takdir topladı.

SERKAN’DAN KAFA GOLÜ


Maça iyi başlayan Kapaklı Sitespor, maçın henüz başında aradığı golü buldu. 4. Dakikada gelişen atakta kaptan Serkan Akyüz, kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi.

TALİHSİZ İKİ SAKATLIK


Maçın 26. Dakikasında Malkara 14 Kasımspor’un oyuncusu Kasım kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kapaklı Sitespor kalecisi Yunus Emre, bu esnada burnuna aldığı darbe ile sakatlandı. Maçın geri kalanında Emre yerine Tugay Baltacı, oyunda dahil oldu.

Malkara 14 Kasımspor’dan Uğur ise 43. Dakikada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rakip takım oyuncusu ile girdiği mücadelede sakatlanan Uğur, ilk yarı bitiminde gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Maçın ilk yarısı 1-0 Kapaklı Sitespor üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarıda her iki takımın da gerçekleştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Maç 1-0 Kapaklı Sitespor galibiyetiyle sona erdi.

 ‘’GENÇ KARDEŞLERİMİZ BİZİ UTANDIRMADI’’


Galibiyetle biten karşılaşma sonrası maçı yorumlayan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Bugün çok eksiğimiz olmasına rağmen sahaya çıktık. 6 tane sakat oyuncumuz mevcuttu biz de genç kardeşlerimize sahada yer verdik. Onlar da bizleri utandırmadı, kendilerine teşekkür ediyorum. Hedeflediğimiz sıralara, yani yukarılara doğru gitmeye çalışıyoruz. Bu maçta da sahada hakikaten özverili bir takım vardı. 16-17 yaşındaki genç kardeşlerimizi ve tüm oyuncularımızı tek tek alınlarından öpüyorum. Emeği geçen hocalarımızı ve teknik heyetimizi de kutluyorum.’’ Dedi.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ


Maçı izleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da maç sonu açıklamalarda bulundu. Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele veren tüm takımlara başarılar dileyen Başkan Mandalı, ‘’Öncelikle misafir takımımız Malkaraspor’a, centilmence mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Biz her kulübe olduğu gibi Malkaraspor’a da hemşehricilik duyguları içerisinde, spor camiasında dostluk içerisinde olabileceklerini gösterdik. Sitespor Kulüp Başkanı ve yönetimi bunu gösterirken de elinden geldiğince dostane ve dik duruşlu oldular. Onlara çok teşekkür ediyorum, yolları açık olsun. Malkaraspor’a da başarılar diliyorum. Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde oynayan, uğraş veren tüm takımlarda oynayan kardeşlerime başarılar diliyorum.’’

‘’SPORDAN UZAKLAŞMAYIN’’


Sporun kötü alışkanlıklardan arındıran önemli bir etken olduğunun altını çizen Başkan Mandalı, konuşmasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Spordan uzaklaşmayın çünkü spor tüm kötü alışkanlıklardan arındıran bir camiadır. Spor herkese lazım, sadece futbolda değil her branşlara da bakmamız gerekiyor. Ben bu yüzden başta Sitespor Kulüp Başkanı Yalçın Bey’e başarılar diliyorum. Bu camiada da birlik ve beraberlik içerisinde yürümelerini umuyorum.’’