Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklı Sitespor, 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Kemal Özen ile anlaşan Kapaklı Sitespor, transfer çalışmalarına başladı. Kapaklı Sitespor, takım oyuncularından Anıl Koçoğlu, Nurullah Demirkaya, Numan Aktaş ve Emre Bilgin ile tekrar anlaşmaya vardı.

‘’OYUNCULARIMIZIN %80’İNİ KADRODA TUTACAĞIZ’’

Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Gelecek sezon için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Oyuncularımızla daimi görüşme içerisindeyiz. Şuanda iç transferlere önem veriyoruz çünkü oyuncularımızın %70-80’ini kadroda tutmayı düşünüyoruz. Gelecek sezonda iyi bir Sitespor izlettirmek için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

HEDEF İLK 3’TE OLMAK!

Gelecek sezon hedeflerini de paylaşan Kulüp Başkanı Karamehmetoğlu, ‘’Hocamızın da görüşleri dahilinde bölgemizden birkaç futbolcu transfer etmeyi de düşünüyoruz. Altyapıdan gelecek gençlerimiz de oynama fırsatı verebiliriz. 2017 – 2018 sezonunda hedefimize ulaştık, 2018 – 2019 sezonu hedefimiz ise lig sıralamasında ilk üçte olmak.’’ İfadelerini kullandı.