Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı

Kapaklı Gazetesi - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kick Boks Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlendi.

İLÇEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Şampiyonada Kapaklı’yı ve Tekirdağ'ı başarılı bir şekilde temsil eden Değirmenci Spor Kulübü sporcuları, dereceyle döndü. 63.5 kiloda Furkan Arda birinci, 60 kiloda Resül Aras birinci, 52 kiloda Enes Bayram üçüncü, 47 kiloda Tuğra Şahin üçüncü oldu. Kilosunda Türkiye şampiyonu olan Furkan Arda, milli takıma seçilerek İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılma şansı elde etti.

“SPORCULARIMI KUTLUYORUM”

Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Kocaeli ilinde yapılan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’na ilimizi ve ilçemizi temsilen katılım sağladık. Tüm sporcularımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Sporcumuz Furkan Arda’nın sponsoru Huzur Kıraathanesi Hüseyin Biyik, Eren Kırtasiye ve maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olan Boy Emlak Ulaş Boy’a teşekkür ederim. Allah var gam yok. Yeni şampiyonlar çıkarmaya devam” dedi.