Kapaklı Gazetesi - Mersin'de 54 ilden yaklaşık 700 sporcunun katılımı ile düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Turnuvada Çerkezköy’ü temsil eden Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Buğra Özgün, Abdülkerim Alemdar ve Muhammed Palavan, Çerkezköy’e 1’i bronz, 3’ü gümüş olmak üzere toplam 4 madalya ile döndü.

29 Nisan - 5 Mayıs tarihlerinde Mersin’de düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarıya imza atan Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Akay’a teşekkür eden Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Koray Malkoç, “Sporcularımız koşuda 3’ncülük, uzun atlama, uzun koşu ve yüksek atlamada da 2’ncilik elde ettiler. Bu vesile ile Başkanımız Vahap Akay’a hem yeni dönem için hayırlı olsun demek, hem de kulübümüze verdiği destekler için teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı.

‘’SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki spor hayatlarında başarılarının devamını diliyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak Kentimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi adına 5 yıldır yaptığımız çalışmalarımıza bu yeni 5 yıllık dönemde de devam edeceğiz. Sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.