Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Kapaklıspor’un Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. 

“KULÜPLERİMİZE DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,“Kapaklısporumuzun almış olduğu başarıdan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Futbol sadece güçle değil akılla da oynanan bir spordur. Sporla birlikte gençlerimiz geleceğe emin adımlarla hazırlanıyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sporda daha başarılı olmaları için spor kulüplerimizin her zaman yanında olacağız ve kulüplerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Genç kardeşlerimizin spora olan ilgilerini güçlendirmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Sezon boyunca takımdan desteklerini esirgemeyen Başkan Mandalı’ya teşekkür eden Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Mandalı'ya teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarette konuşan Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, "Spora, sporcuya ve Kapaklısporumuza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman sizi sporcularımızın yanında görmek bizler için gurur vericidir." İfadelerini kullandı.