Kapaklı Gazetesi - 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Kapaklıspor yönetimi, transfer sezonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki temsilcimiz Kapaklıspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar sürerken transfer sezonuyla ilgili sarı lacivertli yönetim tarafından bir açıklama yapıldı. İç transfer sezonunu kapatıp dış transferlere yöneleceklerini belirten yönetim, açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’Hedef Bölgesel Amatör Ligine yükselmek olarak belirleyen kulübümüz her gün yeni bir adımla hedefe yaklaşıyor. Teknik kadromuzla anlaştıktan sonra iç transferde altyapımızdaki Ramazan, Mücahit ve Nusret'i A takım kadrosuna dahil ettik. Devamında savunmanın başarılı ismi Emre Tekerlek ve takım kaptanı Tezcan Karabulut iç transferin devamı olmuştur. Belirlediğimiz bir kaç isimle daha görüşerek Kapaklıspor 'un menfaatları göz önünde bulundurarak antlaşmaya varırsak iç transferi kapatacağız.’’

‘’DIŞ TRANSFERLER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK’’

Dış transferlerle kadrosunu güçlendireceğini belirten yönetim, ‘’Üç sezondur hedefin kapısından geri döndük bu sezon inşallah bunu başaracağız. Bugüne kadar ön anlaşma yaptığımız beş futbolcu arkadaşımız 2. Lig, 3. Lig veya Bölgesel Amatör liginde forma giymiş arkadaşlar her gün bir adım oda doğru adım diyoruz. O sene bu sene.’’ dedi.