Kapaklı Spor Kulübü As Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Kapaklı Spor’da Yapılan Yönetim Değişikliğinin Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın Müdahalesi İle Gerçekleştiği İddialarına Yanıt Verdi.

“MANDALI’NIN İSTEĞİYLE GÖREVE GELMEDİK”
Kapaklı Spor hakkında yerli yersiz haberler yapıldığını söyleyen Dilsiz,”2014 yerel seçimlerinden sonra Kapaklı Spor’a belediye başkanı İrfan Mandalı’nın müdahale ettiği ve onun isteği ile yönetimin değiştiği başkanlığa Adem Yavaş’ın, yardımcılığına ise Seçkin Dilsiz’in getirildiği diye yazılmaktadır. Buda bizleri Kapaklı Spor camiası olarak derinden üzmüştür.
Biz İrfan Mandalı’nın isteği ile değil yönetimin oyları ile bu göreve getirildik. Adem Yavaş ve Seçkin Dilsiz 2013 yılında yapılan kongrede zaten Kapaklı Spor yönetiminde aktif yer almaktadır. Ayrıca Adem Yavaş 15 yıldır Kapaklı Spor camiasına hizmet vermektedir. Gerek futbolcu olarak, gerek teknik direktör olarak, gerekse yönetici olarak yıllardır bu kulübün bünyesindedir. Seçkin Dilsiz’de çocukluğundan bu yana bu camiada yer almıştır. Gerek futbol oynamıştır gerek tribünde destek vermiştir, gerek yönetici olarak bu kulübün bir parçasıdır” dedi.

“YÖNETİM KURULU YAVAŞ’I BAŞKAN SEÇMİŞTİR”
Mevcut başkan Bilal Tokuç’un istifasından sonra Kapaklı Spor yönetim kurulu üyeleri tekrar toplanarak Kapaklı spor kulübü başkanını kendi oyları ile yönetimin oylaması sonucu ile seçti diyen Dilsiz, “Bu oylama sonucunda ise Adem Yavaş kulübümüzün yeni başkanı seçilmiştir. Yani kısacası İrfan Mandalı’nın bu duruma müdahalesi kesinlikle söz konusu değildir. Kulüp içinde yaşanan bu gelişmelerden haberi dahi yoktur. İrfan Mandalı kapaklının ilçesinin belediye başkanıdır. Sporu seven biri olarak Kapaklı spora ve ilçemizdeki tüm spor kulüplerine her zaman maddi manevi destek olmuştur olmaya da devam etmektedir. Bu konuda yönetim olarak kendilerine teşekkür ederiz. Ancak spor kulüplerinin başkanını belediye başkanı kendi isteği ile seçemez. O kulübe mensup üyeler ve yönetim belirler. Tüm bu yaşanan gelişmeler tamamen kapaklı spor yönetim kurulunun almış olduğu kararlardır. Bu karar doğrultusunda yönetim içerisinde görev dağılımı yapılmıştır” dedi.

“BİZLER GEÇİCİYİZ, KAPAKLI SPOR KALICIDIR”
Açıklamasında Erol Buz’un istifasına da değinen Dilsiz, “Yine yönetimin kararı ile seçkin dilsiz başkan yardımcılığına yalçın çevik muhasip üyeliğe Sedat yanar genel kaptanlığa Erol Buz üyeliğe getirilmiştir. Daha sonra Erol Buz yönetim kuruluna istifasını sunmuştur. Bizler yönetim olarak Erol buza Kapaklı Spor’a katkılarından dolayı görev süresi içinde yapmış hizmetlere teşekkür ederiz. Kapaklı Spor köklü bir camiadır sonuçta bizler bu camialarda geçiciyiz Kapaklı Spor kalıcıdır. Kapaklı Spor’un başarısı için elimizden geleni her zaman yapacağız yapmaya hazırız” açıklamasında bulundu.