Antalya’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na Kapaklı’dan katılan 7 sporcumuzun 6’sı derece ile evlerine döndü.

8-14 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na ilçemizi ve ilimizi temsilen Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü’nden 7 sporcu katıldı. Gerçekleştirilen spor müsabakalarına katılan 7 sporcumuzun 6’sı, kendi kategorilerinde ilk üçe girerek evlerine gururla döndü.

GURURLARIMIZ!

Dereceye giren sporculardan; Genc Erkek kategorisinde +94 kg Ahmet Şimşek Türkiye 1.’si, Yıldız Erkek kategorisinde 57 kg Beytullah Güllü Türkiye 1.’si, Büyük Erkek kategorisinde 63 kg Ömer Değirmenci Türkiye 2.’si, Büyük Erkek kategorisinde 69 kg Aykan İnal Türkiye 3.’sü, Yıldız Erkek kategorisinde 52 kg Furkan Arda Türkiye 3.’sü ve Yıldız Erkek kategorisinde 47 kg Ali Ayas Türkiye 3.’sü oldu.

SPORCULARINI TEBRİK ETTİ

Müsabakalarda dereceye giren sporcularını tebrik eden Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci,‘’Sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum ve bizleri her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bu başarılarımızı ona da armağan ediyorum.’’ Dedi.