Kapaklı Gazetesi - Samsun Havza Çamyatağı Köyü Derneği tarafından düzenlenen ‘Kardeşlik Futbol Turnuvası’, heyecanlı karşılaşmalara ev sahipliği yaptı.

Havza Çamyatağı Köyü Derneği üyelerinin kaynaşması için bir futbol turnuvası düzenledi. Turnuvanın başlangıç vuruşu, dernek yönetiminin katılımıyla düzenlenen açılış töreninde yapıldı. 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan turnuva açılış töreninde, sporcu dernek üyeleri asker selamı ile Barış Pınarı Harekatı’ndaki ordumuza destek verdiğini gösterdi.

‘’ASLA BOYUN EĞMEYİZ’’

Turnuvanın anlamlı bir etkinlikle başladığını belirten Samsun Havza Çamyatağı Köyü Derneği Başkanı Şaban Dündar, ‘’Biz biliyoruz ki bu milletin külünü üflesen altından iman çıkar. Malum ülkemizin hassas bir dönemden geçtiğini hepimiz biliyoruz ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yahudi ve Hristiyanların sinsi planlarına oyunlarına asla ve asla sessiz kalamayız. Bu millet öyle bir millet ki aç kalır açıkta yaşayabilir yoksul düşebilir ekonomik durumlara maruz kalabilir ama zalime asla boyun eğmeyiz. Her daim vatan hainlerine ve zalime karşı ordumuzun ve devletimizin yanındayız.’’ dedi.