Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor’a destek amacıyla basın açıklamasında bulunan fanatik taraftar grubu Çapkınlar, sporseverler ve vatandaşlardan destek beklediklerini dile getirdi. 

‘’MADDİ VE MANEVİ DESTEK BEKLİYORUZ’’

Düzenlenen açıklamada Çapkınlar Taraftar Grubu adına ilk olarak Barış Demir isimli taraftar söz aldı. Taraftar grubu olarak hayırseverlerden destek beklediklerini dile getiren Demir, ‘’Biz Kapaklıspor taraftarlar grubu olarak yaklaşık 120 bin kişilik bir şehri temsil eden bu takıma gönül vermiş kişileriz. Burada Türkiye’nin her yerinden insanlar var ve bizler de bu takıma bir gönül birliği verdik. Bildiğiniz gibi ilçemiz bir sanayi şehri, burada yüzlerce fabrika var, binlerce nitelikli insan var. Bizim tek ricamız bizlere yardım edilmesi. Maddi anlamda olmasa da manevi anlamda destek istiyoruz. Misal bizim isteğimiz BSH firmasının müdürünün bize bir pankart yaptırması, HEMA’nın müdürünün bize davul vermesi gibi şeyler. Ayrıca taraftar grubu olarak ÇOSB Organize Sanayi Bölge Müdürü ile bir gün görüşmek istiyoruz. Kendisine de bu talepleri iletmek adına tek isteğimiz budur.’’ Dedi.

‘’GENÇLERİMİZ SPORA GÖNÜL VERSİNLER’’

Ayrıca gençlerdeki bağımlılığı engellemenin tek yolunun spor olduğunu belirten Demir, ‘’Biz kardeşlerimizin uyuşturucudan, alkolden ve diğer kötü alışkanlıktan uzak durmalarını istiyoruz. Burada spor yapılıyor ve gelsinler bizimle birlikte spora gönül versinler. Ailelere de sesleniyorum; çocuklarınızı bırakın maçlara gelsinler ve bizimle birlikte 90 dakika keyifli vakit geçirsinler. Biz burada iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. ‘’ diyerek ailelere seslendi. 

‘’BU ŞEHRİN TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYIN’’

Demir’in ardından bir diğer taraftar olan Doğukan İlhan konuştu. Seyircinin bir takım için önemli olduğunu kaydeden İlhan, ‘’120 bin nüfuslu bir ilçedeyiz. Bu kadar insanın bulunduğu bir ilçenin takımına destek için 50 kişi geliyor. Bu gerçekten ayıp bir şey. Bu şehrin takımı şampiyonluğa oynuyor ve kimse buna destek olmuyor. Madem hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, gelin birlik olalım ve bu şehrin takımını yalnız bırakmayalım.’’ İfadelerini kullandı.