Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Taekwondo, Kick Boks, Muay Thai branşlarında ulusal ve uluslararası dereceler yapan sporculara ödüllerini takdim etti.

Ödül takdim töreninde konuşan Başkan Çetin, ‘’ Taekwondo, kick boks, muay thai branşlarında ulusal ve uluslararası dereceler yaparak ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi gururlandıran, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekip, İstiklal Marşımızı okutan başarılı sporcularımızı ödüllendirdik. Sporcularımızı ve sporcularımız üzerinde emeği olan antrenörleri ile ailelerini tebrik ediyorum. Spora ve sporcularımıza olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz.’’ dedi.

13 SPORCU ÖDÜL ALDI

Törende Tekvando branşında madalyalar alan İdil Zafer, Işıl Zafer ve Azra Çavuş; Kick Boks branşında dereceler elde eden Furkan Arda, Hamide Maria Soğuksu, Esin Akgündüz, Beytullah Güllü, Serhat Değirmenci, Enes Sandalcıoğlu, Resul Aras, Burak Bikeç, Ömer Değirmenci; Muay Thai branşında dereceler kazanan Mert Ali Çalgın’a ödülleri takdim edildi. Ayrıca başarılı sporcuların antrenörü Arif Değirmenci de tebrik edildi.

“SPORA VE SPORCULARIMIZA OLAN DESTEĞİMİZİ HER ZAMAN SÜRDÜRECEĞİZ”

Başkan Çetin konuyla ilgili, “İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası turnuvalarda temsil ederek, madalya ve kupalar kazanan sporcularımızı belediyemizde ağırlayarak tebrik ettik ve ödüllendirdik. Bizleri gururlandıran, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekip, İstiklal Marşımızı okutan sporcularımızı ve sporcularımız üzerinde emeği olan antrenörleri ile ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporcularımıza olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz.” dedi.