Kapaklı Başakşehir Koleji Futbol Okulu, yaz tatili için kayıt almaya başladı.

Yaz sezonunun kapanmasıyla birlikte Futbol Okulu için kayıt almaya başlayan Başakşehir Koleji, genç yıldızlara bir şans tanıyor. 12 ay kesintisiz eğitim, servis imkanı, hazırlık maçları ile tecrübe ve ünlü oyuncularla tanışma fırsatı gibi birçok avantaj sunan Kapaklı Başakşehir Koleji Futbol Okulu, yetenekli öğrencilere ise kolejde indirimli okuma fırsatı veriyor.

‘’ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİME KATKIDA BULUNUYORUZ’’

Konu hakkında bir duyuruda bulunan Başakşehir Koleji Futbol Okulu, şu ifadelere yer verdi; ‘’Başakşehir Koleji Futbol Okulu olarak 7 ay önce çıktığımız yolda, uzun süredir bu sektörde olan futbol okullarına öncü olduğumuz için Kıvanç duyuyor , bu güveni bizlere veren velilerimize teşekkür ediyoruz .  Yaz tatilinin gelmesi ile çocuklarımız “sosyal” olarak gördükleri “asosyal” medyayı , bilgisayar , tablet vb araçları uzak tutuyor onların gelişimini olumsuz etkileyecek obezite, dikkat dağınıklığı , postür bozukluklarının önüne geçiyoruz . Bölgenin en “sosyal” futbol Okulu olarak yaz tatilini ve diğer tüm ayları çocuklarımızın gelişimi için planlıyor, onların gelişimine katkıda bulunuyoruz.

‘’HER ZAMAN BEKLİYORUZ’’

12 ay kesintisiz eğitim imkanı ile süreklilik sağlıyor, çeşitli etkinlikler ile sosyalleşmesini , hazırlık maçları ile “ekran” karşısında yaşayamadıkları kazanma-kaybetme duygularının gelişmesini sağlıyoruz.  16-18 kişilik gruplar halinde çalışıyor, çocuklarımızın her biri ile daha yakından ilgilenme fırsatı buluyoruz. Pedagojik Formasyon sahibi, TFF C lisans futbol belgesi sahibi öğretmenlerimiz ile hem bedenlerini eğitiyor hem de ufuklarını genişletiyoruz. Performanslarına göre öğrencilerimiz Başakşehir Koleji altyapılarına kazandırıyor, zamanı geldiğinde Başakşehir Koleji Futbol Kulübü’nde kendi değerlerimize forma şansı veriyoruz. Sizlerde bizimle beraber bu yolda olmak isterseniz, bizler sizi her zaman bekliyoruz.’’

KAYIT OLMAK İÇİN GEÇ DEĞİL!

Futbol Okulu’na kayıt olmak veya bilgi almak için Başakşehir Koleji Futbol Okulu’nun sosyal medya hesaplarından ulaşabilir veya 0541 901 05 87 no’lu telefona çağrı bırakabilir ya da arayabilirsiniz.