Başakşehir Koleji Futbol Kulübü, Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunun 5. Haftasında Kızılpınar Uzayspor’u 1-0 mağlup etti.

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan maçta, güçlü rakibi karşısında Mert Torun’un penaltıdan attığı golle 1-0 galip ayrılan Başakşehir Koleji, ligdeki 5. Maçından da 3 puanla ayrıldı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Maçın ilk yarısında rakibine gore biraz daha etkili oynayan Başakşehir Koleji, Berkay Çabuk, Tolga Şen ve Mert Torun ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

MERT PENALTIDAN ATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına oldukça etkili başlayan Başakşehir Koleji, 57. Dakikada Tolga Şen’in cezasahası içerisinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Mert Torun takımını öne geçiren golü kaydetti.

KULÜBÜDE KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın son bölümlerinde Kızılpınar Uzayspor bir pozisyonda penaltı itirazında bulunurken, maçın hakemi aşırı itirazdan dolayı Uzayspor kulübesinde bulunan Davut Karakulak’a kırmızı kart gösterdi. Son bölümlerde gol sesi çıkmayınca maç 1-0 Kapaklı başakşehir Koleji üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sezon kurulan ve ligdeki ilk sezonunu geçiren Kapaklı Başakşehir Koleji, oynadığı 5. Maçtanda galibiyetle ayrılarak puanını 15’e yükseltti. Kızılpınar Uzayspor ise ligdeki 2. mağlubiyetini alarak 9 puanda kaldı.