Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu ilk hafta maçında temsilcimiz Başakşehir Koleji Gençlikspor, Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşılaştı.

Tolga Şen’in 4, Emre Karakaya’nın 3 golle yıldızlaştığı maçta, Başakşehir Koleji Gençlikspor sahadan 9-0’lık galibiyetle ayrıldı.

GOL YAĞMURUNA TUTTU

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Başakşehir Koleji Gençlikspor, ligdeki ilk karşılaşmasını Samsunlular Yaşar Doğuspor ile oynadı. 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 15:30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Başakşehir Koleji Gençlikspor rakibini 9-0 yenerek adeta gol yağmuruna tuttu.

Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor maça Uğur, Barış, Erhan, Kemalettin, Ozan, Berkay, Tolga, Murat, Mert, Fırat ve Emre ilk onbiri ile çıktı. Samsunlular Yaşar Doğuspor’un ilk onbiri ise şu isimlerden oluştu; Mehmet Ergün, Mehmet Zeydin, Şirvani, Mustafa, Erhan, Salih, İbrahim, Necati, Yavuz, Yunus, Faruk.

BOL GOLLÜ İLK YARI

Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor, yeni kurulan bir takım olmasına rağmen ilk çıktıkları maçta rakibine nazaran etkili bir performans sergiledi.  12. Dakikada ceza sahasında Emre’den aldığı pası gole çeviren Tolga Şen, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından hızını kesmeyen Başakşehir Koleji Gençlikspor, 17. dakikada Murat’ın kornerden attığı gol ile farkı 2’ye çıkardı. Maçın 21. Dakikasında kullanılan serbest atışta topun başına geçen Tolga Şen, topu ağlarla buluşturdu. Kendisinin 2, takımının 3. Golünü kaydeden Tolga Şen, skoru 3-0 yaptı.  28. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına bu kez Ozan Aşık geçti. Ozan’ın şutunda top ağlarla buluştu 4-0

Maçın 40. Dakikasında Murat’ın pasında ceza sahasında topla buluşan Tolga Şen,  düzgün bir vuruşla bu pası gole çevirdi. Başakşehir Koleji Gençlikspor ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI DA 4 GOL DAHA

Bol gollü biten ilk yarının ardından ikinci yarıya da gollerle devam eden Başakşehir Koleji Gençlikspor, 56. Dakikada Emre’nin soldan yaptığı ortada Tolga Şen’in kafayı vuruşuyla farkı 6’ya çıkardı. 60, 77 ve 79. Dakikada Emre ile üç gol daha bulan Başakşehir Koleji Gençlikspor, sahadan 9 – 0’lık farklı bir skorla ayrıldı.

Maçta 4 gol atarak yıldızlaşan Tolga Şen ile birlikte hattrick yapan Emre Karakaya farklı galibiyetin mimarları oldu.