Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunun 6. Haftasında Kapaklı Kartalspor ile karşılaşan Başakşehir Koleji Gençlikspor, rakibini 5-0 mağlup etti.

6’DA 6 YAPTI!

Başakşehir Koleji Gençlikspor’un ligdeki yükselişi durdurulamıyor. 18 Mart 2018 Pazar günü saat 16:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Kapaklı Kartalspor ile karşılaşan Başakşehir Koleji Spor Kulübü, rakibini 5-0 mağlup ederek ligdeki 6. maçını da galibiyetle tamamladı.

Başakşehir Koleji Gençlikspor sahaya Uğur, Barış, Erhan, Kemalettin, Ozan, Ferhat, Tolga, Berkay, Mert, Fırat ve Murat ilk onbiri ile çıkarken; Kapaklı Kartalspor ise Sabri, Yunus, Ersen, Suat, Aytaç, Utku, Özden, Numan, Mehmet, Volkan ve Fırat ilk onbiri ile sahaya çıktı.

KEMALETTİN’DEN KAFA GOLÜ

Maça etkili başlayan taraf olan Başakşehir Koleji Gençlikspor, 32. dakikada Kemalettin’in kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamayan Başakşehir Koleji, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

YİNE BEŞLEDİ!

İlk yarıyı 1 - 0 önde kapatan Başakşehir Koleji, 2. yarıya fırtına gibi başladı. Maçın ikinci devresinde oyuna dahil olan Emre Karakaya, Tolga Şen’in nefis pasıyla henüz 46.dakikada meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. İkinci yarının hemen başında bulduğu ikinci golle iyice moral bulan Başakşehir Koleji, 60’da Mert Torun, 72’de Tolga Şen ve 83’te Özgür Öztaş ile bulduğu gollerle maçı 5-0 kazandı.

Ligde çıktığı 6. maçtanda galibiyetle ayrılan Kapaklı Başakşehir Koleji, 18 puanla liderliğini sürdürdü.