Tekirdağ 2.Amatör Ligi D Grubu’nda 4. Haftaya 9 puanla namağlup olarak lider giren Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü, kendi sahasında ağırladığı Fevzipaşaspor’u 3-0 mağlup etti.

Ligde oynadığı 3 maçı da kazanarak 4. Hafta maçına 9 puanla lider giren Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü, evinde ağırladığı Çerkezköy temsilcisi Fevzipaşaspor’u 3-0 mağlup ederek 4’de 4 yaptı.

Pazar günü saat 16:30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü sahaya; Uğur, Barış, Kemalettin, Harun, Erhan, Berkay, Ferhat, Murat, Mert, Emre ve Tolga ilk onbiri ile çıktı. Maçta baştan sona etkili oynayan taraf olan Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü maçı 3-0 kazanmasını bildi. Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü’nün golleri 45. dakikada Emre Karakaya, 74’de Kemalettin ve 90. dakikada Anıl Duman’dan geldi.

Ligde oynadığı 4. Maçını da farklı kazanarak 4’de 4 yapan ve puanını 12’ye çıkaran Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü, liderliğini korudu.

Lider Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü, ligin 5. Haftasında deplasmanda lig ikincisi Kızılpınar Uzayspor ile karşılaşacak.