Kapaklıda kurulduğu günden beri dikkatleri üstüne çeken Başakşehir Koleji GSK Futbol Okulu Süper Ligin lideri Medipol Başakşehir tesislerini ziyaret etti.

Başakşehir Futbol Okulu, Türkiye Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’in konuğu oldu. Gerçekleştirilen ziyarette, takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'ya hediyelerini takdim eden Başakşehir Futbol Okulu öğrencileri birçok yıldız futbolcu ile tanışma şansı da buldu.

KULÜPLER ARASI HAZIRLIK MAÇLARI OYNANACAK

Kulüp tesislerini ve Başakşehir Fatih Terim stadyumunu da gezen minik futbolcular Adebayor , Clichy, Emre Belözoğlu , Arda Turan gibi önemli oyuncuların maça çıkmadan önceki son durakları olan soyunma odasını da gezme fırsatı buldu. Ziyarette Kulüpler arasından hazırlık maçları oynanması, minik futbolcuların performansların takip edilmesi gibi birçok konuda görüşüldü.

‘’ÖNCELİĞİMİZ İNSAN YETİŞTİRMEK’’

Ziyaretle ilgili konuşan Başakşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Dursun, “ Bugün futbolcu kardeşlerimiz için özel bir gündü, televizyondan gördükleri ve hayranı oldukları futbolcuları yakından görme şansı yakaladılar. Bizler spor okulumuzu kurarken bu işten para kazanmayı her zaman ikinci plana koyduk önceliğimiz her zaman insan yetiştirmek oldu. Bizler Medipol Başakşehir ile yaptığımız görüşmelerde futbolcularımızın, profesyonel futbol takımı atmosferini tadarak hedeflerini büyütmeye katkıda bulunmayı amaçladık. Sağ olsun Başakşehir Futbol Takımı bizleri ağırlamaktan mutlu olacaklarını bildirdiler ve bu ziyaret gerçekleşti.” dedi.

Gerçekleşen ziyaret dolayısıyla heyecanlarını saklayamayan minikler, yıldız futbolcular ile hatıra fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.