Kapaklı Gazetesi - Kapaklıspor forması altında çıktığı Avrupa Pro Qualifer vücut geliştirme şampiyonasında Avrupa birincisi olan Furkan Memiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti.

Daha önce 3 kez dünya şampiyonu olan ve geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediyesi ve Kapaklıspor bünyesine katılan milli sporcu Furkan Memiş, 1-3 Kasım tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen Avrupa Pro Qualifer vücut geliştirme şampiyonasında Avrupa birincisi oldu. Şampiyonluğun ardından ilçeye dönen Memiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başarısından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Avrupa Şampiyonu Furkan Memiş, “ Avrupa Şampiyonluğum vatanıma, milletime, Tekirdağıma ve Kapaklı’ya hayırlı olsun. Sporun ve sporcunun yanında olan, bana da büyük destek olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban’a teşekkür ederim." Dedi.

‘’BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, " Furkan kardeşimizi başarısından dolayı kutluyorum. Kapaklımızı ve Tekirdağımızı bir kez daha gururlandırdı. İnşallah daha nice başarılar elde edecektir. Bizde her zaman desteklerimiz ile sporcumuzun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.