Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, kendi sahasında ağırladığı Marmara Ereğlisi Belediyespor’u 3–1 mağlup etti.

FUTBOL RESİTALİ

Pazar günü Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maça sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu maça çok hızlı başlayan Kapaklıspor, maçın ilk 20 dakikasında bulduğu 3 golle maçı kazanmasını bildi. Taraftar grubu çapkınların mükemmel tribün şovu ile maça başlayan Kapaklıspor, ilk 20 dakikada adeta futbol resitali verdi.

DAKİKA 1 GOL 1

Maça oldukça etkili başlayan Kapaklıspor, henüz maçın 1. Dakikasında Gurur’un cezasahası içerisinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Berkay, takımını 1-0 öne geçirdi. 8. Dakikada Mertcan sol kanattan güzel bir orta çıkardı, Şaban şık bir dokunuşla farkı 2’ye çıkardı. Taraftarının desteğiyle baskısını arttıran Kapaklıspor, 20. Dakikada bu kez kaptan Tezcan’ın pasında Mertcan ile bulduğu golle skoru 3-0 yaptı. Kapaklıspor, 22. Dakikada Berkay ile bir gol pozisyonundan yararlanamazken, 40. Dakikada Şaban’ın attığı gol, maçın hakemi tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarı 3-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

SERHAT’TAN 3 MÜKEMMEL KURTARIŞ

Ikinci yarıda ilk yarıya gore biraz daha tutuk bir oyun sergileyen Kapaklıspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda 3 önemli gol pozisyonunda kelesini gole kapatan Kapaklıspor kalecisi Serhat, harika kurtarışlara imza attı. Maçın uzatma dakikalarında bir gol bulan Marmara Ereğlisi Belediyespor, sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir maçı daha kayıpsız atlatan Kapaklıspor, puanını 50’ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Kapaklıspor’un şampiyonluk yolunda en yakın rakibi 1461 Karadenizspor ise Çorlu deplasmanında ligin son sırasındaki Çorlu Gençlerbirliği’ni 7-0 mağlup ederek puanını 47’ye yükseltti.

Kapaklıspor sahaya; Serhat, Fatih, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Nail, Mertcan, Gurur, Tezcan, Berkay, Şaban ilk onbiri ile çıktı. Marmara Ereğlisi Belediyespor ise Ali, Fatih, Batuhan, Doğukan, eRdoğan, Doğukan Akarsu, Serhat, Mert, Cüneyt, Süleyman, Çağlar ve Mehmet ilk onbiri ile mücadeleye başladı.