Bu sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, Malkara 14 Kasımspor deplasmanından 3 puanla döndü.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 12. Hafta müsabakasında deplasmanda Malkara 14 Kasımspor ile karşılaşan Kapaklıspor; Berkay, Nail ve Tezcan ile bulduğu gollerle maçı 3-0 kazandı.

10 Aralık 2017 Pazar günü saat 13:00’de Hayrabolu Şehir Stadı’nda oynanan maça Kapaklıspor; Serhat, Tolga, Çağatay, Aygun, Sacko, Nail,  Berkay, Mertcan, Mustafa, Tezcan ve Şaban ilk 11’i ile çıktı.

ÇAPKINLAR YALNIZ BIRAKMADI

Kapaklıspor taraftar grubu Çapkınlar deplasmanda takımlarını yalnız bırakmazken tribündeki yerlerini alarak 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler.

GOL ERKEN GELDİ

Kapaklıspor maça hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklıspor, 14 . dakikada Berkay ile 1-0 öne geçti. Maçın 27. Dakikasında Malkara 14 Kasımspor kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı. İlk yarı 1-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

MALKARA 14 KASIMSPOR 9 KİŞİ KALDI

İkinci yarıya da etkili başlayan Kapaklıspor, 54. Dakikada Nail ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. 74. Dakikada maçın hakemi bir kez daha kırmızı kartına başvurdu, Malkara 14 Kasımspor 9 kişi kaldı.

Maçta son sözü Kapaklıspor’un tecrübeli ismi Tezcan söyledi. 90. Dakikada takımının 3. Golünü kaydeden Tezcan maçın skorunu belirleyen isim oldu.

PUANINI 29’A YÜKSELTTİ

Ligin 12. Haftasına bir maç eksiğiyle 26 puanla lider giren Kapaklıspor, bu skorla puanını 29’a yükseltti.