Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Sitespor tarafından düzenlenen 2010-2011 doğumlular 1. Kapaklı Sitespor Futbol Okulu turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Trabzon Futbol Okulu oldu.

4 ilçeden 8 takımın katıldığı müsabakalar Kapaklı Şehir Stadı'nda oynandı. 120 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Trabzon Futbol Okulu finalde Çorlu Fenerspor’u 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Üçüncülük maçında Kapaklı Sitespor Tekirdağ Marmaraspor’u 1-0 yenerek üçüncülük kupasını kaldırdı.

KUPALARI TAKDİM EDİLDİ

Şampiyon takıma kupasını Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu verdi. Turnuvada ikinci olan takıma kupasını Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban takdim ederken, üçüncülük kupasını da Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi Sami Selvili verdi. Turnuvayla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’Başta Serve İşar ve Fırat Aşık hocamız olmak üzere turnuvada mücadele eden tüm teknik adamlara, genç kardeşlerimize ve futbol severlere teşekkür ederiz. Komitemizde görevli İsmail Akay’a hakem olarak yardımcı olan İsmet Kapar’a ve hocalarımız Fırat Aşık, Server İşar ve Abdullah İşar’a teşekkür ederiz.’’ İfadeleri yer aldı.