Kapaklı Gazetesi - Perşembe günü mesaisini Kapaklı’ya ayıran CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ile birlikte Kapaklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Yüceer’in ilk durağı Kapaklı Kaymakamlığı oldu. Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nu makamında ziyaret eden Candan Yüceer, Kapaklı gündemini değerlendirdi. Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştiren Yüceer, partililerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

SARIKAMIŞLILAR DERNEĞİ’NE GİTTİ

Milletvekili Candan Yüceer’in bir sonraki durağı Kars Sarıkamışlılar Derneği oldu. Buradaki Mevlit programına katılan Yüceer, ardından Karaağaç Mahallesi’ndeki Mirza Taş’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ

Yoğun bir tempoda Kapaklı temaslarını sürdüren Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, son olarak bir süre önce haksız yere işten çıkarıldıkları için Ünal Kablo önünde eylemlerine devam eden işçileri ziyaret ettiler. İşçilere destek olmaya devam edeceklerini söyleyen CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ‘’Covid-19 kapsamında işten atılmalar yasak olduğu halde, Anayasal haklarını kullanarak örgütlendiği için 32 işçimizin işten kanunsuzca çıkarılmasını kabul etmiyoruz. Alın teri ile çalışan işçilerimizin lokmasına göz dikenlere karşı birlikte mücadele edeceğiz. Dayanışma ve örgütlenerek büyüyecek, hakça eşit, adil bir düzeni el ele yaratacağız!’’ dedi.