17 Mart Pazar günü saat 10.00'da düzenlenen kahvaltı programına BBP'li Başkan Adayı Güzin Yıldız'ın yanı sıra Büyük Birlik Partisi Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer katılım gösterdi.

''DAVAMIZI SATMA DÜŞÜNCESİ İÇİNDE OLMADIK''

Programın açılış konuşmasını BBP Kapaklı eski İlçe Başkanı ve BBP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayı Fatih Diler gerçekleştirdi. Büyük Birlik Partisi'nin Kapaklı'da ilk kez aday çıkardığını ve bu adayı ile seçimlere gireceğini vurgulayan Diler, ''Seçim çalışmalarımız 1.5 aydır devam ediyor. Bugün ortalıkta para karşılığı geri çekildiğimiz iddia ediliyor. Bugüne kadar herhangi bir geriçekilme, davamızı satma düşüncesi içinde olmadık. 31 Mart'ta biz sandığa kendi oylarımız ile gideceğiz ve Allah neyi nasip ederse razıyız. Birileri bizim adımıza sağda solda pazarlık yapıyor, peşkeş çekiyorsa o bizim davamızdan değildir. 31 Mart'a kadar yerel seçim çalışmalarımız sürecek. Bu süreçte kalbini kırdığım, bilerek veya bilmeyerek bir kusur işlediğim kim varsa özür dilerim.'' dedi.

''KAPAKLI SÜRPRİZLERE GEBE''

Ardından Büyük Birlik Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Güzin Yıldız bir konuşma yaptı. Partisinin Kapaklı'da ciddi bir oy potansiyeli olduğunu kaydeden Yıldız, ''Kapaklı'da Büyük Birlik Partisi olarak kendi başımıza girdiğimiz seçimler için, yaklaşık 1.5 aydır saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmkanlarımız dahilinde halkın arasındayız. Vizyonumuzu ve misyonumuzu anlatıyoruz. BBP olarak ülke siyasetinde nasıl bir yol izlediği ve belediyecilik anlayışının ne olduğunu ulaşabildiğimiz herkese anlatmaya çalışıyoruz. Halkta inanılmaz bir teveccüh olduğunu görüyorum. Kapaklı bu yerel seçimlerde sürprizlere gebe. İnsanların kafası ülke siyasetindeki gidişat ve yerel siyasette yapılan hatalar yüzünden tepki ile dolu. Bu yüzden biz bu seçimden galip çıkacağımıza inanıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda görüyoruz ki; partimizin oyunu en yükseklere taşıyacağız.'' ifadelerini kullandı.

''ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK''

Büyük Birlik Partisi'nin bir ideolojik parti olduğunu ve aldığı oy ile ölçülemeyeceğini kaydeden Yıldız, ''30 Mart akşamı saat 18.00'a kadar hiç durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnsanlar arasında çok çirkin söylemler var. Biz 26 yıllık bir partiyiz ve siyasetimizin hiçbir noktasında böyle çirkinleşmedik. Kimseyi karalamadan, çamur atmadan, izzet-i nefsi ile oynamadan siyaset yaptık; Kapaklı'da da aynı şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyük Birlik Partisi demokratik haklarını kullanarak seçime girmiştir. Alnımız ak, başımız dik seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. 1 oy dahi alsak eyvallah diyeceğiz, 10 bin oy alsak da eyvallah diyeceğiz. Aldığımız bu oylar bizim kendi oyumuzdur, kimse bu oylar üzerinden hesaplar yapmasın. '' diyerek konuşmasını noktaladı.

Gerçekleşen kahvaltı programı sonrası BBP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Güzin Yıldız ile Belediye Meclis Üyesi Adayları hatıra fotoğrafı çektirerek programı noktaladı.